MENY
Et utdrag av vår meny. Vår pasta er laget fersk på huset. Kjøttet vårt er tilberedt på vedfyrt grill. Med forbehold om sesong-endringer.
Crostini
Ristet brød med kylllinglever-pate (M)
Prosciutto
Spekeskinke San Daniele DOP (HV)
Straciatella
Myk ost på bøffelmelk M, G (HV)
Salumi
Utalg av spekemat fra Toscana G (HV)
Formaggi
Oster fra Andrea Magi: Antani / L'Avarizia / Superbia Bufala M, G (HV)
PASTA OG SMÅRETTER
Zuppa di zucchini
Grønnsaksuppe med squash, tomat og extra virgin olivenolje SE, SK, G (HV), M
Penne all’ arrabbiata
Sterk tomatsaus på San Marzano tomater, hvitløk, peperoncini extra vergin olivenolje G (HV)
Ravioli salvia ricotta
Hjemmelagd ravioli, med ricotta, salvie, smør G (HV), E, M
Tagliatelle tartufo
Fersk pasta med sesongens trøfler G (HV), E, M
Lasagne al forno (for 2 eller 4)
G (HV), E, M,SE, SU
Bistecca Fiorentina (for 2)
Biff fra vedfyrt grill M
Cinghiale
24 timers villsvin med polenta SU, SE
Pesce griglia
Grillet fjellørret med olivenolje og sitron F
Pollo griglia
Halv grillet kylling fra Homla Gård med balsamico
og rosmarin SU
Patate
Ovnsbakte poteter olivenolje og rosmarin F
Insalata
Salat med fennikel og balsamico SU
Cannellini
Bønner med tomat og hvitløk SE
Polenta
Pasta lages fersk på huset daglig
Alle retter serveres for å deles