MENY
Et utdrag av vår meny. Vår pasta er laget fersk på huset. Kjøttet vårt er tilberedt på vedfyrt grill. Med forbehold om sesong-endringer.
Bruschetta - 175
Usaltet toscansk brød med tomater fra
Hanesand, olivenolje og basilikum (G)
Crostini - 195
Ristet brød med kylllinglever-pate (M)
Prosciutto - 195
Spekeskinke San Daniele DOP (HV)
Straciatella - 225
Myk ost på bøffelmelk M, G (HV)
Salumi - 195
Utalg av spekemat fra Toscana G (HV)
Formaggi - 195
Oster fra Andrea Magi: Antani / L'Avarizia / Superbia Bufala M, G (HV)
PASTA OG SMÅRETTER
Zuppa di zucchini - 185
Grønnsaksuppe med squash, tomat og extra virgin olivenolje SE, SK, G (HV), M
Scampi griglia - 310
Grillet sjøkreps med brunet San Daniele smør og persille SK, M
Penne all’ arrabbiata - 235 / 285
Sterk tomatsaus på San Marzano tomater, hvitløk, peperoncini extra vergin olivenolje G (HV)
Ravioli salvia ricotta - 255 / 315
Hjemmelagd ravioli, med ricotta, salvie, smør G (HV), E, M
Tagliatelle tartufo - 495
Fersk pasta med sesongens trøfler G (HV), E, M
Lasagne al forno (for 2 eller 4) - 245 p/pers
G (HV), E, M,SE, SU
Bistecca Fiorentina (for 2) - 655 p/pers
Biff fra vedfyrt grill M
Cinghiale - 425
24 timers villsvin med polenta SU, SE
Pesce griglia - 485
Grillet fjellørret med olivenolje og sitron F
Pollo griglia - 495
Halv grillet kylling fra Homla Gård med balsamico
og rosmarin SU
Patate - 145
Ovnsbakte poteter olivenolje og rosmarin F
Insalata - 95
Salat med fennikel og balsamico SU
Cannellini - 145
Bønner med tomat og hvitløk SE
Polenta - 145
Pasta lages fersk på huset daglig
Alle retter serveres for å deles